Styrelsen

Ragnar Lindqvist, ordförande

Advokat som idag i huvudsak arbetar som ledamot eller sekreterare i bolagsstyrelser. Styrelseordförande i Dunkerstiftelserna, Innovum Invest AB, ISEC Monitoring Systems AB, Hemon i Helsingborg AB (Pyramid Communication AB), ARMEC Lindebergs Stiftelse. Styrelseledamot i bl.a. Stig och Ragna Gorthons Stiftelse och Anocca AB. Styrelsesekreterare i bl.a. Roxtec AB.

Jan Andersson

Grundare och VD för ReadSoft fram till 2015, därefter företagsrådgivare och investerare. Styrelseuppdrag i bland annat Addnode Group AB, MilDef Group AB, Entrepenörinvest AB, Myloc Holding AB, Fast2 AB, TimeZynk AB, DH Anticounterfeit AB och LocalizeDirect AB.

Jan-Eric Bergström

Många års erfarenhet av att leda internationella team och affärer i Europa såväl som i Asien/Kina och Nord- och Sydamerika. Arbetat framför allt inom Swedish Match (pappersprodukter) Perstorp (golv och ytmaterial) och Emotron (kraftelektronik). Baserad i Sverige, Tyskland och Schweiz. Jobbar idag som rådgivare till företagsledningar samt med styrelseuppdrag.

Carl Hegelund

Entreprenör och grundare av ett antal framgångsrika bolag.
Investor och aktiv i olika bolagsstyrelser, hjälper unga entreprenörer att förverkliga sin dröm. Utsedd till Årets företagare i Helsingborg och till Entreprenör of the Year i Region Syd. Idrottsintresserad med engagemang i Vasatorp golfklubb och Helsingborgs IF.

Thomas Nestenius

Entreprenör och grundare av ett framgångsrikt bolag inom livsmedelsindustrin. Numera investerare i mindre bolag och aktiv ägare i Bjäre GK.

Fredrik Widjer

Advokat och partner på HWF Advokater AB. Arbetar med affärsjuridik med fokus på transaktionsärenden. Styrelseledamot i Invono AB.

Mattias Gadd, Verkställande Direktör

Mångårig internationell erfarenhet från Europa och Asien. Bakgrund inom Electrolux, Philips och Kinnevik (telekommunikation) i seniora positioner. Huvudsakligen baserad utomlands i Asien och Europa.

Din utveckling

Innovum Invest erbjuder mycket omfattande kompetens, nätverk och helhjärtat engagemang utöver den finansiella investeringen.

Våra innehav

Vi investerar i spännande bolag med potential.